Selecteer Nederlands Switch to English

Hakkeplak: 3 kleuren honderd poppen

foto 1 playYoutube HoverYoutube
foto 2 playYoutube HoverYoutube
                                       

Iedereen weet dat Blauw en Geel Groen maakt, maar in dit straattheaterstuk gebeurt dat wel heel letterlijk. Blauw en Geel experimenteren graag. Met inspiratie uit hun omgeving maken zij een derde wezen: Groen! Uit de kar halen zij extra onderdelen voor de pop en maken ter plekke een uniek wezen. Met een ram op de knop wekken ze hem tot leven, met alle gevolgen van dien…

alle feiten op een rij

foto 3 playYoutube HoverYoutube
foto 4 playYoutube HoverYoutube
                                             
De prijslijst kunt u aanvragen via: info@mutts.nl

rare verschijning

foto 5 foto 6                                              

Een mens namaken is lastig. Maar spelenderwijs komen de heren er wel uit. Voor de ogen van het publiek verandert het uiterlijk van Groen. Geel verwijdert twee ogen, geeft een paar mooie vleugels en maakt zo een nieuw karakter. Groen heeft natuurlijk ook wensen. Het is niet altijd leuk om uit gezet te worden, en soms móét hij gewoonweg benen hebben om op te staan. Af en toe word hij zelfs een beetje verliefd.

een magazijn aan onderdelen

foto 7 foto 8                                              

De kar is bezaaid met luiken vol onderdelen zoals neuzen, armen, wenkbrauwen. Hij speelt een centrale rol in Hakkeplak. Als podium en klim object geeft de kar iedereen een goed uitzicht. Verder dient hij als achtergrond, verstopplek en vervoersmiddel.

de levensbal

foto 9 foto 10                                              

Met een flinke mep op de groene knop en een luide toon stapt het nieuwe karakter de wereld in. Wie is is dit vreemde wezen? Een slome duikelaar, een hieper gink of toch een enge Grump. Gelukkig kan de rode knop alles stop zetten als het uit de hand dreigt te lopen.

In een hand omdraai word van een onderkin een neus gemaakt,
Van een grote mond twee vleugels,
Boze ogen worden bange ogen,
Een staart word een romp,
Wenkbrauwen een snor,
Een oog word het hoofd...3 kleuren honderd poppen