Selecteer Nederlands Switch to English

Aardheks Ludmila en Pip De Huisduivel

foto 1 playYoutube HoverYoutube
foto 2 playYoutube HoverYoutube
                                             
De prijslijst kunt u aanvragen via: info@mutts.nl

een diep verleden

foto 3 playYoutube HoverYoutube
foto 4 playYoutube HoverYoutube
                                             

Weemoedig schrijdt Ludmila over straat. Ze is een oeroude aardheks uit Rusland. Bedaard neemt ze onze wereld in zich op, maar als de heimwee naar haar uitgestrekte toendra’s teveel wordt barst ze uit in een oud volkslied. Dit tot grote vreugde van haar ondeugende huisduivel Pip. Hij raast rond haar rokken en ontdekt de wereld op een eigenwijze manier.

magische ontmoeting

foto 5 foto 6                                              

Enthousiast zoekt Pip contact met het publiek. Met handen, voeten en een enkel woordje Nederlands gaat hem dat best goed af. En heel soms stelt hij ze voor aan Ludmila. Dat is een groot cadeau, want de hand van Ludmila schudden is als een ontmoeting met moeder aarde. Indrukwekkend en vol magie

lork de Familiair

foto 7 foto 8                                              

En dit is Lork, de norse familiair. Deze vreemde huisgeest zit op Ludmila´s staf en doet niets liever dan Pip irriteren. Wanneer de twee ruzie maken steekt Ludmila er met tegenzin een stokje voor. Soms is het moeilijk om streng te zijn voor de vrolijke Pip.

de fautrike

foto 9 foto 10                                              

Onze Pip houdt van snel en een beetje lui. Daarom rijdt hij rond in een Fautrike. Dit bijzondere gevaarte is een kruising tussen een fauteuil, een ligfiets en een stoommachine. Af en toe mag er zelfs een kindje achterop om mee te genieten van dit bijzondere voertuig.

Aardheks Ludmila en Pip